Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Workshopok

iCan Survivor Workshop

Grammar Survivor - nyelvtani rendszerezés érthetően

A nyelvtan nem ellenség, hanem társ a nyelvtanulásban.
A nyelvhelyesség kérdése mai napig egy megosztó kérdéskör a nyelvtanulók körében. Többen úgy vélik, hogy az üzleti kommunikációban elég az, ha valaki folyamatosan beszél. Azonban, ha a reputáció is fontos tényező, akkor a helyes és választékos nyelvhasználat elengedhetetlen.
A Grammar Survivor workshopunkon mindenki számára átláthatóvá és használhatóvá tesszük az angol nyelvtant. Megmutatjuk, hogy ez a bonyolultnak hitt rendszer egyszerű is lehet. Kapaszkodókat nyújtunk ahhoz, hogy a nyelvtan többé ne legyen akadály és a workshop résztvevői szorongás mentesen tudjanak szerepet vállalni az angol nyelvű kommunikációban. Ha fontos, hogy kollégái helyesen és magabiztosan beszéljenek angolul, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!
iCan Survivor Workshop

Meetings Survivor - kulcs a hatékony megbeszélésekhez

Az idegen nyelvű meetingeket nem csak túlélni lehet.

Meeting meeting hátán? Hasznos dolog vagy csak az időt viszi? A kollégákkal illetve a partnercégekkel történő hatékony megbeszélések és értekezletek fortélyai tanulhatók. Tréningünk során a résztvevők elsajátítják a meeting megszervezésének, hatékony lebonyolításának és lezárásának fortélyait.

Elengedhetetlen, hogy a megbeszéléseken ne a nyelvtudás hiánya akadályozza meg sikeres együttműködést. A Meeting Survivor workshopunk eredményeként, a megfelelő szókincs, szófordulatok elsajátítása után a résztvevők könnyebben tudják követni a meetingeket, bátran szólalnak fel, illetve kezdeményeznek.

Ha fontos hogy kollégái az angol nyelvű meetingeken is megállják a helyüket, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

iCan Survivor Workshop

Negotiation Survivor - a sikeres tárgyalás trükkjei

Konstruktív vita? Win-win? Többé nem akadály!

Egy jól alkalmazott tárgyalástechnika nagyban befolyásolja a tárgyalás menetét és annak végkimenetelét. Amikor fontos a stratégia, akkor hatalmas előny, ha már nem az angol kifejezéseket keressük,hanem magára a tárgyalásra tudunk koncentrálni.
A Negotiation Survivor workshop során a különböző tárgyalási technikák elsajátításával növeljük a nyelvi magabiztosságot is. Workshopjaink egyedi igényekre szabhatóak, így a résztvevők a megrendelő által kért témákban, életszerű szituációkban gyakorolják az asszertív eszközök elsajátítását. Ha fontos, hogy kollégái magabiztosan üljenek le a tárgyalóasztalhoz, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!
iCan Survivor Workshop

Presentation Survivor- érdekfeszítő üzleti prezentálás

A prezentáció előtti gyomorgörcs a múlté.
Egy magabiztosan, jól előadott prezentáció a mindennapi üzleti tevékenység szerves része. A személyes előadásban a testbeszéd is segítheti az előadót, azonban egyre gyakoribbak az online meetingek, amikor is a verbális kommunikációé a főszerep.

Sokszor az anyanyelvünkön is nehéz kiállni emberek elé és hosszú időn át beszélni, elemezni. A Presentation Survivor workshop folyamán nem csak az elengedhetetlen angol szaknyelvi kifejezéseket sajátíthatják el a résztvevők, de olyan technikákat is tanulhatnak, melyek a legnehezebb helyzetekben is instant segítséget nyújtanak.

Ha fontos, hogy kollégái felkészülten és magabiztosan álljanak a nagyérdemű elé, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

iCan Survivor Workshop

Writing Survivor- a profi írásbeli kommunikációért

Email, report, memo = rutin feladat.
A vállalaton belüli, illetve a külső partnerek felé irányuló kommunikáció hivatalos formája az írásbeli kommunikáció. Ha a céges emaileket és leveleket megfelelő nyelvezettel, formában és stílusban sikerül megírni, az nemcsak az információáramlást segíti, hanem a cég pozitív megítélését is elősegíti.

A Writing Survivor workshop keretén belül a szükséges szókincs, nyelvi fordulatok és stilisztikai követelmények mellett az asszertív nyelvezetre is hangsúlyt fektetünk. Az íráskészség fejlesztésére összpontosító interaktív workshop elvégzése után már bármilyen angol nyelvű dokumentum megírása rutinfeladat.

Ha fontos, hogy kollégái írásban is hatékonyan kommunikáljanak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!