Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Tanfolyamok

Kiscsoportos Üzleti készségfejlesztő tanfolyamok

iCan Business

Fókuszban az üzlet, a munkahelyi angol: a szakmai szókincs mellett a hangsúly kommunikáción, mint az üzleti életben nélkülözhetetlen egyik alapkészségen van. A beszédcentrikus órákon a 21. századi 4K készségek fejlesztésével, a tanfolyamaink jóval többet nyújtanak egy átlagos nyelvóránál.

Általános és üzleti céges nyelvtanfolyamainkon az órák tananyaga a csoport, illetve a megrendelő szükségletei szerint kerülnek kialakításra, figyelembe véve a négy részkészség (beszéd, írás, szövegértés, olvasás) kiegyensúlyozott elsajátítását.

Kerüljük a sablonos tanterveket, helyette interaktív technikákkal tesszük hatékonyabbá a képzést, ösztönözve a 21. század munkaerő piacán elengedhetetlen 4C (communication, critical thinking, cooperation, creativity) készségek használatát.

iCan Business service

Kiknek ajánljuk:

Keressen fel minket és igényeinek megfelelően összeállítjuk az ideális üzleti angol nyelvtanfolyamot!

Folyamatos monitorozással és kétoldalú visszacsatolással garantáljuk mind a megrendelő, mind a résztvevők céljainak elérését.

Kiscsoportos vállalati képzéseinken kollégáink nem csak a céges nyelvoktatásban állnak rendelkezésre, de szakmai kihívások terén is segítik a résztvevőket, legyen szó egy tárgyalásra való felkészülésről vagy egy prezentáció összeállításáról.

iCan vezetőképzés service
Személyre szabott képzés, a mindennapok idegennyelvi kihívásaira

iCan vezetőképzés

Rugalmas megoldás elfoglalt közép- és felsővezetőknek, hogy nyelvtudásukkal a nemzetközi üzleti életben is élvonalba kerüljenek. Magabiztos fellépés és eredményes tárgyalás idegen nyelven. Ezzel a tanfolyammal átsegítjük a mindennapok idegennyelvi kihívásain.

A mai magyar vezetők idegen nyelvi tudása gyakran elmarad a pozíciójukhoz szükséges szinttől, nem beszélve a fiatalabb korosztály nyelvi ismereteitől.

Ezért hoztuk létre az iCan Vezetőképzést – a vállalati nyelvtanfolyamok egy teljesen új formáját- , amely során oktatóink alkalmazkodnak a hallgatókhoz mind idő, mind helyszín tekintetében, így maximalizálva a mentoráltjuk számára a hasznos, élményteli és hatékony időtöltést. Az órák és a tananyag teljes mértékben személyre szabott, beszédcentrikus, figyelembe véve a napi feladatokat és kihívásokat. Ezek mellett koncentrálunk az üzleti életben elmaradhatatlan készségekre és területekre, mint az idegen nyelven történő levelezés, prezentáció vagy épp egy online tárgyalás formaságaira.

Keressen meg minket személyes elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet az iCan Vezetőképzésről!

Kiknek ajánljuk: