Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Rólunk mondták

Bittner Brigitta
HR Manager 
– CHS
Az iCan-nel közösen már több mint 2 éve dolgozom együtt, és kijelenthetem, hogy ők a legfantasztikus csapat! A nyelviskola vezetőivel már az első alkalommal könnyen megtaláltuk a közös hangot, hiszen nagyon segítőkészek, rugalmasan kezelik a vezetőink és munkavállalóink egyedi igényeit.
Közösen arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a kollégákból. A tanárok naprakészek, tudásuk kiemelkedő és emellett ügyelnek arra is, hogy a tanórák jó hangulatban teljenek, melyet szerencsém volt első kézből megtapasztalni, hiszen nem csak munkakapcsolatban állunk egymással, hanem tanulóként a mai napig részt veszek az angol órákon. Megtanítottak arra, hogy merjek bátran angolul beszélni, miközben a nyelvtanra is kellő hangsúlyt fektetnek, ezzel tökéletes egyensúlyban tartva a szóbeli kommunikációt és a nyelvtantanulást az órákon. Mindent köszönök Nektek!
Kaszab Stella
HR igazgató 
– H1 Systems
Vállalati nyelvoktatásunkhoz olyan partnert kerestünk, aki segíteni tud kollégáink idegennyelv tudásának fejlesztésében, hiszen ez volt a gátja nemzetközi terjeszkedésünknek.
A nyelvi készségek fejlesztése mellett fontosnak tartottuk, hogy olyan céget találjunk, akik angol nyelvű tárgyalástechnikai és prezentációs technikai készségek gyakorlati alkalmazásába is támogatást adnak, hogy a valós munkavégzés során is magabiztosan helyt tudjanak állni munkatársaink akkor is, ha angol nyelven kell mindezt megtenni. Csoportos és egyéni oktatások területén dolgozunk együtt, elégedettek vagyunk a tanárok felkészültségével és a gyakorlatias megközelítéssel.
Lukács Ildikó
Marketing Manager 
– CLICO Hungary
Sok éves elakadás, helyben topogás után találkoztam az iCan-nel és egy olyan tanárral aki minden órára személyreszabott és változatos feladatokkal, témákkal készül.
Többször volt már olyan, hogy úgy érkeztem órára, hogy túl sok mindenen kattogtam egyszerre és csak az óra után vettem észre, hogy mennyire magával vitt a tanár lendülete, személyisége és hogy arra az egy órára megszűnt minden más. Hálás köszönet érte, imádom az órákat, csak ajánlani tudom mindenkinek minden elfogultság nélkül.
Németh Barna
Chief Information Officer 
– BEKOMOLD
Mivel az angol nyelvtudásom az idővel fakult, így az iCan Vezetőképzés személyre szabott, fókuszált, egyéni oktatása a magánéletben és az üzleti életben is gördülékenyebbé tette nem csak a nyelvi, de a kommunikációs és emberismereti készségeim használatát is.
Mindig azt kapom amire szükségem van legyen az egy üzeleti megbeszélésre való felkészülés vagy levelek, szerződések szerkesztése, értelmezése. A hétköznapokban is hasznosítottam az elsajátított tudást, ami játékos, dinamikus és az érdeklődési körömhöz igazodik. A Face to Face oktatás hasznos és tartalmas volt, de legnagyobb meglepetésemre az online sem maradt el hatékonyságában, sőt az iCan csapata technikai felkészültségével a legutolsó pillanatig leköti a figyelmem. Ajánlom a csapatot!
Stelkovics Viktória
HR Business Partner 
– VIACOM
Mivel vállalatunknál a kommunikáció az esetek nagy százalékában angolul történik, fontos számunkra, hogy munkavállalóink komfortosan és megfelelő magabiztossággal tudjanak angolul beszélni legyen szó üzleti/szakmai vagy akár informális témáról.
2019-ben úgy döntöttünk, hogy a vállalatunknál már korábban is működő angol csoportos oktatást megújítjuk, hogy kollégáink számára a lehető leghatékonyabb támogatást tudjunk nyújtani az angol nyelvvel kapcsolatos készségeik fejlesztésében. Több lehetséges partnerrel is találkoztunk, azonban a bemutatkozások és az igények átbeszélését követően választásunk egyértelműen az iCan-nel való együttműködésre esett. Az iCan csapata igazán profi szakemberekből áll, akikkel hihetetlenül könnyű, gördülékeny és élvezetes az együttműködés. A szemeszterenkénti visszamérések és a rendszeres elégedettségi felmérések minden alkalommal egy részletes képet mutatnak nekünk az elért eredményekről, valamint azt bizonyítják, hogy kollégáink élvezik és nagyon hasznos eszköznek tartják az iCan által biztosított nyelvi képzéseket. A Covid hatására 2020 márciusában úgy döntöttünk, hogy átállunk az online oktatásra, mely túlzás nélkül teljesen zökkenőmentesen és profin történt, így kollégáink azóta is biztonságosan, rugalmasan és helytől függetlenül, vehetnek részt és fejlődhetnek a csoportos órákon. Köszönjük az eddigi példaértékű együtműködést! Bükszén ajánlom az iCan-t mindenkinek!
Szalai-Kővári Zsanett
Irodavezető 
– LAYHER
Lelkes, szakmailag profi csapat beszédcentrikus, valamint egyedi igényekhez és szintekhez kapcsolódó órákkal. Már pár hónap után visszamérhető a kollégák fejlődése mind a kezdő, mind a haladó csoportokban.
Az általános társalgási és nyelvtani formulák mellett a egyes szakmákra specializálódott szókincs is fontos szerepet kap az oktatás során, amely cégünk számára különös jelentőséggel bír, így a kollégák a gyakorlatban is jobban tudják kamatoztatni az itt megszerezett tudást.
Tischler Márk
Vezérigazgató 
– Universum 8
Mérhetetlenül hálás vagyok az iCan-es csapatnak, hogy megmutatták, hogyan lehet profin üzleti és vezetői angol oktatást lebonyolítani a magas elvárású csapatunknak.
A folyamatosan készülő tanáraik, az egyénre szabott témák és a rugalmas hozzáállásuk nagyban támogatják kollégáink személyes fejlődését. Az oktatási együttműködésünk mellett, üzleti projektekben is dolgozunk együtt: sokoldalúságuknak hála, profi kezekben vannak a nemzetközi anyagaink fordításai bármilyen nem holt nyelvről legyen is szó. Mindezek mellet hozzájuk köthető egyik legmeghatározóbb oktatási élményem is, egy különleges, immerzív, több napos vezetői képzés, amely során olyan oldalát ismerhettem meg a nyelvtanulásnak, ami inkább volt életre szóló élmény, mint “csak” tanulás. Mi kiemelkedő élményeket adunk az ügyfeleinknek, és az iCan csapatától mi is ezt kapjuk :)
Varga Kornélia
marketingkommunikációs tanácsadó  
Voltál már úgy, hogy évekig tanultál valamilyen nyelvet, pénzt, időt, energiát nem sajnálva kipróbáltad a legdrágább, legújabb lehetőségeket és még mindig úgy érezted, hogy semmit sem haladtál előre?
Velem is ez történt. Iskolák, magán tanárokkal, szupergyors szuper hatékony új módszerek – mégis úgy éreztem, hogy egy helyben toporgok. Persze nehéz eset vagyok, mert szeretem a változatosságot és hamar unalmassá válnak a jól megszokott módszerek. Mindig gyorsan tanultam, de a nyelvekkel valahogy hadilábon álltam. Nem adtam fel, így kerültem kapcsolatba az iCan-nel, ahol a tanárom végtelen türelemmel, kiváló szakmai tudással és hihetetlen kreativitással tartotta fenn az érdeklődésemet. Néha játékos formában, néha komolyan követelve, fáradtabb napokon meg a számomra érdekes témákkal csempészte észrevétlenül a fejembe a tudást. Végre az éreztem, hogy tényleg haladok. Nem tudtam olyat kérni, amit nem oldottunk volna meg. Például egyszer egy Vitorlás Világbajnokság nemzetközi kommunikációját kellett megoldanom tele olyan szakszavakkal, amiket csak vitorlázók használnak. A tanárom a következő órára szógyűjteményekkel, videókkal és még ezer más érdekes dologgal jelent meg, így játszva megtanultam az ehhez szükséges szavakat, mondat fordulatokat. A projekt nagyon jól sikerült, azóta sokkal bátrabb vagyok és tudom, hogy ez az iCan nélkül nem valósulhatott volna meg! Köszönöm, hogy tudást és önbizalmat adtatok!