Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Szolgáltatások

Say Yes, Say iCan

Értékteremtő nyelvi szolgáltatások az üzleti sikerekért

Minőségi nyelvi képzésekkel, professzionális fordításokkal támogatjuk partnereinket céljaik megvalósításában.

Tanfolyamok

Fókuszban az üzlet, a munkahelyi angol: a szakmai szókincs mellett a hangsúly a kommunikáción, mint az üzleti életben nélkülözhetetlen egyik alapkészségen van. A beszédcentrikus órákon a 21. századi 4K készségek fejlesztésével, a tanfolyamaink jóval többet nyújtanak egy átlagos nyelvóránál.

Workshopok

Tematikus Survivor workshopjaink egy adott készség fejlesztésekor kerülnek előtérbe. Legyen szó nyelvtani rendszerezésről, az íráskészség finomításáról, vagy akár a nyerő tárgyalástechnika elsajátításáról, tréningjeink nemcsak a túlélésben, hanem egy magasabb nyelvi szint elérésében is segítenek.

Csak rólad szól

Legyen szó a fejlesztendő területekről, az intenzitásról, az időbeosztásról vagy akár a helyszínről, egyéni képzéseinket és tréningjeinket minden esetben partnereink igényeire szabjuk. Az iCan Vezetőképzés mellett az iCan Immersion tréningünk nyújt exkluzív nyelvi képzést partnereinknek.

Fordítás

Anyanyelvi fordítókból és tolmácsokból álló csapatunk számos szakterületre specializálódva áll partnereink rendelkezésére. Nekünk kiemelkedően fontos a minőség és a profizmus, így budapesti és párizsi központunkban magasan képzett nyelvészeink nyújtanak teljes körű nyelvi szolgáltatásokat.