Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Fordítás

iCan Translate

Bridging Gaps, Linking People

Tapasztalt, anyanyelvi (szak)fordítókból és tolmácsokból álló csapatunk, elkötelezett projekt menedzsereinkkel kiegészülve, örömmel állnak partnereink rendelkezésére. A többnyelvű, ám tökéletesen homogén eredmény elérésének érdekében nyelvész kollégáinkat a háttérből webdesignerek és grafikusok is segítik a munkájukban.
Az iCan Translate nemzetközi csapata professzionális szolgáltatásaival segíti partnerei projektjeit. Budapesti és párizsi központunkban magasan képzett nyelvészekkel több, mint 12 iparágban, számos nyelven nyújtunk teljeskörű nyelvi szolgáltatásokat.
pensive-man-with-beard-using-laptop-making-notes-a-3JKP987.jpg

Fordítás

Gyors, szakszerű és pontos fordítások több, mint 12 iparágban
Üzleti, jogi, orvosi, informatikai, műszaki, pénzügyi, tudományos vagy sportfordításra van szüksége? Szeretné vállalkozását a nemzetközi piacon is sikeressé tenni? Gyors, megbízható, pontos fordításainkra nemzetközi csapatunk és két európai központunk a garancia.

Tolmácsolás

Szinkron-, konferencia-, konszekutív és üzemi tolmácsolás
A tolmácsolás az egyik legnehezebb készség, amelyet egy nyelvész elsajátíthat. Tolmácsaink a professzionalizmus, a szenvedély, a szakértelem és a szaktárgyi ismeretek nyerő kombinációjával juttatják Önt a legmagasabb színvonalú szolgáltatáshoz.

DTP & Webdesign

Teljeskörű online és offline grafikai tervezés többnyelvű lehetőségekkel
Az iCan Translate Web Services és a DTP részleget többnyelvű, speciális és komplex szolgáltatások nyújtására hoztuk létre. Fordítását nyomtatásra kész formátumban is elkészítjük, így a design adaptálásával időt és pénzt takaríthat meg.

Összekötjük a világot

40+ nyelven fordítunk

iCan TRANSLATE

Kiemelt szakfordítási területek

 • Jogi szakfordítás
  jogi dokumentumok, szerződések, jegyzőkönyvek, GDPR
 • Üzleti szakfordítás
  marketing, üzleti dokumentációk, pályázatok, jelentések
 • Élettudományi szakfordítás
  klinikai kutatások, betegdokumentumok, betegtájékoztatók
 • Pénzügyi szakfordítás
  mérlegek, elemzések, pénzügyi dokumentumok, kimutatások
 • Műszaki szakfordítás
  műszaki leírások, használati útmutatók, gépkönyvek, tervrajzok
 • IT és weboldal fordítás
  informatikai szövegek, tenderek fordítása, weboldal lokalizáció
Érted dolgozunk

Miben vagyunk mások?

Hatékonyság

Projektvezetőink értő figyelemmel fordulnak az ügyfeleink felé. Gondos szervezésüknek és személyreszabott megoldásainknak köszönhetően hatákonyságban verhetetlenek vagyunk.

Minőség

100%-os minőségbiztosításunk a nemzetközi nyelvészcsapatunk, fordítóink, lektoraink, tolmácsaink széleskörű tudásán és a projektvezetőink kiemelt szervezőkészségén alapul.

Megbízhatóság

A határidők betartása, a lelkiismeretesség és a titoktartás ugyanolyan fontosak számunkra, mint a csúcsminőségű szolgáltatások. A megbízhatóság az iCan Team legértékesebb védjegye.

Értékteremtés

Hidat építünk Kelet és Nyugat között. Segítünk, hogy a különböző nemzetek megérthessék egymást, így teremtve hozzáadott értéketaz üzleti életben és a nemzetközi kommunikáció terén.

Árajánlat
Megbízás
Fordítás
Anyag átadása
Számlázás
0

+

iparág
0

+

nyelv
0

+

lezárt
project
0
európai
központ