Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Csak Rólad szól!

Egyéni extrém intenzív képzés, ami csak Rólad szól

iCan Immersion Tréning

Fontos tárgyalások vagy külföldi kiküldetés előtt kifejezetten hasznos lehet egy egyénre szabott, nyelvi és üzleti készségeket egyaránt fejlesztő 3-5 napos immersion (bemerítéses technika) tréning. Kizárólag csak angol nyelven folyó, kommunikatív órák segítségével segítünk elérni, hogy nyelvtudását a lehető legrövidebb idő alatt eredményesebben tudja kamatoztatni.

Az immersion tréningek lényege, hogy a nyelvtanulókat olyan környezetbe helyezzük, ahol csak az adott idegen nyelvvel találkoznak, így pár nap után sikerül elérni az áttörést, hogy angolul gondolkodjanak. Annak ellenére tudunk anyanyelvi, exkluzív környezetet biztosítani, – ahol még a szünetben a kávét is angolul kell kérni – hogy maga a tréning Budapesten van.

A kizárólag angolul tartott órákat a kezdeti igény- és szintfelmérés után a résztvevő igényeire szabjuk, így a számára szükséges készségek fejlesztését helyezzük előtérbe. Felkészült oktatóink interaktív, izgalmas és jól felépített óráival tudunk hozzájárulni, hogy igazán csúcsformába lendüljön.

Ha végre szeretne angolul gondolkodni, akkor jelentkezzen az egyedülálló iCan Immersion tréningünkre!

iCan Immersion Training Service