Szolgáltatásaink - iCan.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbbeknek gördülékennyé és örömtelivé varázsoljuk a céges angol nyelvtanulás pillanatait, megnyitva a kaput egy új világ, a globális kommunikáció felé.


iCan VEZETŐ KÉPZÉS

Rugalmas megoldás elfoglalt közép- és felsővezetőknek, hogy nyelvtudásukkal a nemzetközi üzleti életben is élvonalba kerüljenek. Magabiztos fellépés és tárgyalás idegen nyelven.

A mai magyar vezetők idegen nyelvi tudása gyakran elmarad a pozíciójukhoz szükséges szinttől, nem beszélve a fiatalabb korosztály nyelv ismereteitől. Ennek persze megvannak a maga okai és történelmi háttere, azonban ez hosszútávon nem nyújt felmentést, végképp nem megoldást a megfelelő nyelvtudás megszerzésére.

Az iCan Magyarországon elsők között ismerte fel, hogy a közép- és felsővezetői rétegnek a hatékony (angol) nyelvoktatáshoz speciális igényei vannak. Számukra az idő faktor az átlagosnál is fontosabb. Minden perc, ami utazással vagy várakozással telik haszontalan idő. Továbbá a vezetők időbeosztása is szoros, ráadásul a legkevésbé sem állandó. Programjaik, menetrendjük folyamatosan és dinamikusan változik. Ennek megfelelően egy áltagos (angol) nyelvtanfolyam, ami minden héten meghatározott időben, állandó helyszínen történik, elképzelhetetlen számukra. Ezért hoztuk létre az iCan Vezető Képzést - a vállalati nyelvtanfolyamok egy teljesen új formáját, melyben a részvevő oktatóink alkalmazkodnak a hallgatókhoz mind idő, mind helyszín tekintetében, így maximalizálva hallgatójuk számára a hasznos és hatékony időtöltést. Az órák és a tananyag teljes mértékben személyre szabott, beszédcentrikus, koncentrálva az üzleti életben elmaradhatatlan területekre, mint az idegen nyelven történő levelezés, prezentáció vagy telefonos konferencia formaságaira.

Tudjon meg többet vezető képzésünkről és keressen meg Minket személyesen elérhetőségeink valamelyikén, vagy olvassa el személyes véleményét azoknak, akik már részt vettek vállalati nyelvtanfolyamunkon!


TEMATIKUS WORKSHOPOK

Koncentrált, akár négyszemközti képzés a cégvilágban nélkülözhetetlen kompetenciák elsajátításáért.

A tematikus workshopok az üzleti angol nyelvtanfolyam koncentrált, 1-2 napos változatai. Egy kurzus mindig egy adott, a mindennapi üzleti életben elengedhetetlen területre specializálódik, így lehetőség nyílik a területen elsajátítható maximális tudás és felkészültség megszerzésére.

Szeretne egy, az Ön cégére, munkatársaira szabott workshopot? Keressen fel Minket és igényeinek megfelelően összeállítjuk az Önnek ideális céges nyelvoktatást.

1IMPRESSIVE INTRODUCTION – A HATÁSOS ELSŐ BENYOMÁS TITKA
A sikeres üzlethez vezető első lépés Önmagunk és cégünk „eladása”. Tréningünk segítségével a részvevők sablonos és monoton bemutatkozások helyett meggyőző és figyelemfelkeltő fellépéssel kezdhetnek új üzleti kapcsolatokat. Mi tudjuk, hogy az első benyomás döntő, vállalati képzésünkkel az iCan pedig garantálja, a pozitív döntést: „You’ll never get a second chance to make the first impression”
2PRESENTATION SKILLS – HATÉKONY ÜZLETI PREZENTÁLÁS TECHNIKA
Sokszor az anyanyelvünkön is nehéz kiállni emberek elé és hosszú időn át beszélni, elemezni. Vállalati képzésünkön nem csak az elengedhetetlen angol szaknyelvi kifejezéseket sajátíthatják el a részvevők, de olyan technikákat is tanulhatnak, melyek a legnehezebb helyzetekben is instant segítséget nyújtanak. Kihelyezett céges nyelvtanfolyamunkkal felkészülten és magabiztosan állhat legközelebb a nagyérdemű elé.
3ON THE PHONE – TELEFONKONFERENCIA KIHÍVÁSOK NÉLKÜL
Az idegen nyelven lebonyolított telefonbeszélgetés az egyik leggyakoribb és legnehezebb interakciós forma. Ilyenkor nem támaszkodhatunk a beszélő mimikájára vagy gesztusaira, így vállalati képzésünk kifejezetten a hallás utáni értés gyakorlására, illetve a szavak megfelelő artikulációjára koncentrál. Emellett a részvevők olyan technikákat sajátíthatnak el, melyekre nehéz helyzetekben is támaszkodhatnak.
4BUSINESS MAILING – A HIVATALOS KOMMUNIKÁCIÓ 1. SZÁMÚ CSATORNÁJA
Az üzleti levelezésnek külön nyelvezete és formai követelménye van, melynek ismerete elengedhetetlen az üzleti életben. Egy levél stílusából, szóhasználatából következtetni lehet az ügy komolyságára vagy sürgősségére. Kihelyezett céges nyelvtanfolyamunkon ezeket az üzleti kompetenciákat sajátíthatja el, így külföldi partnereivel sikeresebb kommunikációt folytathat.

ÜZLETI ÉS SZAKNYELVI TANFOLYAMOK

Fókuszban az üzlet és a szakma: gazdasági, sales, marketing, HR, pénzügyi, jogi, műszaki, IT, és orvosi szaknyelvi továbbképzések céges oktatás keretein belül.

Általános és céges nyelvtanfolyamainkon az órák tananyaga a csoport, illetve a megrendelő szükségletei szerint kerülnek kialakításra, figyelembe véve a négy részkészség (beszéd, írás, szövegértés, olvasás) kiegyensúlyozott elsajátítását. Kerüljük a sablonos tanterveket és a száraz nyelvtani szabályokat, helyette interaktív technikákkal tesszük hatékonyabbá a képzést. Természetesen vannak megkerülhetetlen szabályok, azonban igyekszünk ezeket is a legemészthetőbb, könnyen elsajátítható módon átadni. Folyamatos monitorozással - írásos, illetve szóbeli visszaméréssel - garantáljuk mind a megrendelő mind a részvevők céljainak az elérését, kezdőtől egészen a felsőfokú szintig.

Ezen túlmenően üzleti nyelvtanfolyamaink összeállításakor először ellátogatunk a megrendelő céghez és a közösen átbeszélt környezettanulmány után olyan szakmai programot állítunk össze, melynek célja nem csupán az idegen nyelv átadása, hanem annak kontextusba helyezése is. Hiszen minden szakmának, iparágnak megvan a saját szókészlete, így ennek ismerete elengedhetetlen a megfelelő érvényesüléshez. Az iCan üzleti angol nyelvtanfolyamai és egyéb szaknyelvi képzései erre nyújtanak megoldást felkészült, magasan képzett, kompetens oktatói gárda segítségével. Vállalati képzéseinken így kollegáink nem csak a céges nyelvoktatásban állnak rendelkezésre, de szakmai kihívások terén is segítik a résztvevőket, legyen szó egy tárgyalásra való felkészülésről vagy egy prezentáció összeállításáról.

Oktatott szaknyelvek: gazdasági, kereskedelmi, sales, logisztika, marketing, HR, pénzügyi, jogi, közigazgatási, EU, műszaki, IT, építészeti, és orvosi. Más szaknyelvi oktatásra van cégének szüksége? Keressen fel minket és igényeinek megfelelően összeállítjuk az ideális üzleti angol nyelvtanfolyamot!


ÁLTALÁNOS NYELVTANFOLYAMOK

Kihelyezett, beszédcentrikus nyelvoktatás, figyelembe véve a részkészségek kiegyensúlyozott elsajátítását.
Az órák egyben idegen nyelvű csapatépítésnek is felfoghatók.

Általános és céges nyelvtanfolyamainkon az órák tananyaga a csoport, illetve a megrendelő szükségletei szerint kerülnek kialakításra, figyelembe véve a négy részkészség (beszéd, írás, szövegértés, olvasás) kiegyensúlyozott elsajátítását. Kerüljük a sablonos tanterveket és a száraz nyelvtani szabályokat, helyette interaktív technikákkal tesszük hatékonyabbá a képzést. Természetesen vannak megkerülhetetlen szabályok, azonban igyekszünk ezeket is a legemészthetőbb, mindenki számára könnyen elsajátítható módon átadni.

Annak érdekében, hogy mind a részvevők, mind partnereink eredményesnek és sikeresnek találják a közös munkát, elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos kétoldali visszacsatolást. Egyrészről a részvevő és az oktató között, ezzel biztosítva a megfelelő motivációs szint fenntartását, ami kulcsfontosságú az eredményes közös munkához. Másrészről az oktató és a megrendelő között, hogy a tanfolyam a terveknek megfelelően haladhasson és sikeresen zárulhasson.

Fontos része továbbá céges nyelvtanfolyamainknak, hogy a hallgatók nem csak a kurzus végén, de annak folyamán is meghatározott időközönként számot adnak az addig megszerzett tudásukról, írásban és szóban egyaránt. Hisszük, hogy az üzleti életben az idegen nyelvi beszédkésség legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint az írásos tudás, ennek megfelelően vállalati képzéseink és a hozzá kapcsoló felmérések kezdőtől a felsőfokú szintig egyaránt beszédcentrikusak. Folyamatos felméréseink célja, hogy nyomon követhessük a hallgatók fejlődését, hogy az összhangban legyen az előzőleg a megrendelővel közösen kialakított programmal és annak megfelelően haladjon.


PARTNEREINK

 • Magyar Telekom logo - iCan Solutions partner
 • Yusen-ican.hu
 • persecutor_logo-ican.hu
 • Tredegar iCan partner
 • Türk Telekom logo - iCan Solutions partner
 • millenaris-ican.hu
 • T-Systems iCan partner
 • scolvo-ican.hu
 • notebook.hu logo - iCan Solutions partner
 • Wise Advisory - iCan Solutions partner
 • Fradi logo - ican.hu
 • H1 SYSTEMS iCan partner
 • perspective_logo-ican.hu
 • Nyírfacukor iCan partner
 • szen_molnar-ican
 • CHS logo - iCan Solutions partner