RÓLUNK MONDTÁK

Zsigri Gábor

Millenáris – Értékesítési Igazgató


Amikor hosszú évek után újra tanulásra adtam a fejemet, olyan csapatot kerestem, amely alkalmazkodni tud egy értékesítési igazgató túlterhelt mindennapjaihoz. Beszéltem már angolul, de sok hibával és belső bizonytalansággal. Szerettem volna elrugaszkodni a megszokott iskolás módszerektől, élő tudásra vágytam. Az  iCan vezető képzési progjamát választottam és nem csalódtam! Következetesség, rugalmasság és a valódi nyelvtudás átadása jellemzi őket. Profik, pontosak és minden területen megbízhatóak. A nemzetközi partnerekkel  azóta én is magabiztosan tárgyalok - a tanultakat nap mint nap alkalmazom a saját szakterületemen és a magánéletemben is.

Pusztai Katalin

Persecutor Kft - szervezési igazgató


Az iCan tanára közel 1 éve tanít üzleti és műszaki szakmai angol nyelvet cégünknél, kis csoportos órák keretein belül. Az óráira mindig sokat készülve érkezik, és a csoportok haladása mellett az egyéni igényeket is igyekszik figyelembe venni. A kiválasztásnál az ár és a minőség mellett fontos szempont volt számunkra, hogy az oktató kijárjon a céghez, és helyben, a munkaidő kezdete előtt és a munkaidőből minimális időt elvéve tartsa meg az órákat. Személyes, pozitív tapasztalat, hogy a tanárunk, Petra személyében egy olyan nyelvtanárról van szó, aki az üzleti angolt nem pusztán könyvből tanítja, hanem – végzettsége és szakmai múltja következtében – érti is, amiről beszél és nem idegen számára az ’üzleti élet nyelvezete’. A nyelvtant és a szavakat (mely a nyelvtanulás sava-borsa) érthetően, megfelelő példákkal alátámasztva oktatja, és vissza-visszatérően gyakoroltatja. A beszéd és az írás közel azonos mennyiségben van jelen az órákon, de a nyelvtan megalapozása után a beszéd vált hangsúlyosabbá. Személyiségében egy jó kedélyű, természetesen vidám, intelligens, fiatal hölgyről van szó, aki emberközeli hozzáállásával, kedvességével ösztönzi nyelvtanulásra a hallgatót, nem pedig beszorított határidőkkel és szankciókkal. Ez, a munka mellett nyelvet tanuló személyek számára nagyon fontos, mert így saját belátásukra bízva, de lelkiismeretükre hagyatkozva készülhetnek az órákra. Petra valóban az az angoltanár, akinek fontos, hogy megtanulj angolul, szinte jobban akarja, mint Te, és igyekszik mindig visszajelzést adni arról, hogy hogyan haladsz, mikre figyelj oda. Csak ajánlani tudom őt, minden elfogultság nélkül!

Varga Kornélia

Marketingkommunikációs tanácsadó, vitorlázó


"Voltál már úgy, hogy évekig tanultál valamilyen nyelvet, pénzt, időt, energiát nem sajnálva kipróbáltad a legdrágább, legújabb lehetőségeket és még mindig úgy érezted, hogy semmit sem haladtál előre? Velem is ez történt. Iskolák, magán tanárokkal, szupergyors szuper hatékony új módszerek - mégis úgy éreztem, hogy egy helyben toporgok. Persze nehéz eset vagyok, mert szeretem a változatosságot és hamar unalmassá válnak a jól megszokott módszerek. Mindig gyorsan tanultam, de a nyelvekkel valahogy hadilábon álltam. Nem adtam fel, így kerültem kapcsolatba az iCan-nel, ahol a tanárom végtelen türelemmel, kiváló szakmai tudással és hihetetlen kreativitással tartotta fenn az érdeklődésemet. Néha játékos formában, néha komolyan követelve, fáradtabb napokon meg a számomra érdekes témákkal csempészte észrevétlenül a fejembe a tudást. Végre az éreztem, hogy tényleg haladok. Nem tudtam olyat kérni, amit nem oldottunk volna meg. Például egyszer egy Vitorlás Világbajnokság nemzetközi kommunikációját kellett megoldanom tele olyan szakszavakkal, amiket csak vitorlázók használnak. A tanárom a következő órára szógyűjteményekkel, videókkal és még ezer más érdekes dologgal jelent meg, így játszva megtanultam az ehhez szükséges szavakat, mondat fordulatokat. A projekt nagyon jól sikerült, azóta sokkal bátrabb vagyok és tudom, hogy ez az iCan nélkül nem valósulhatott volna meg! Köszönöm, hogy tudást és önbizalmat adtatok!"

Nyers Marcell

Marketing vezető


Azt gondoltam, hogy ebben a korban (36) újra felvenni a nyelvtanulás szálait az üzleti világ pörgése mellett nem lesz könnyű. Az iCan és a módszerük az elmúlt közel egy évben erre minden szinten rácáfolt. Hiszen minden óra gördülékenyen és észrevétlen tanulással történik. Hétről hétre tapasztalhatóak a saját fejlődés és a nyelv egyre magabiztosabb használatának kézzel fogható eredményei. Az újra megszerzett tudást (ami azért az évek alatt nagyon elkopott), pedig nap, mint nap tudom kamatoztatni az üzleti világban. Mindezt úgy,hogy játékos könnyedséggel lépünk egyre feljebb a tudás lépcsőin. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki stressz mentesen szeretné újra ébreszteni nyelvtudását.

Hegyi Gábor

Nyírfacukor Kft kereskedelmi igazgató


Az iCan tanárával az órákon könnyedén sajátítom el az új nyelvtani és szóanyagot, mert a napi munkámhoz kötődő témákba illesztve tanuljuk a leckéket. Így még a házi feladat is szórakoztató kihívás. Sokkal magabiztosabban tárgyalok angolul, amióta az iCan diákja vagyok. Cégünk külföldi prezentációira közösen készülünk így már a nemzetközi piacon való helytállás sem okoz fejtörést.

Móricz Nikolett

Hungast Holding Zrt - Controlling asszisztens


Többszörös újrakezdőként, hiányos alapokkal találtam rá az iCan-re. A jó hangulatú, beszédközpontú óráikon hamar feloldódtam, gyorsan fejlődött a beszédkészségem, magabiztossá vált a nyelvtanom. Bár szükségem volt nyelvvizsgára a diploma megszerzésére, mégis hobbiként tudtam tekinteni az angol nyelvre, mindig vártam a következő alkalmat! Nagyon büszke vagyok, hogy másfél év alatt, heti két angolórával sikeresen megszereztem a középfokú szakmai nyelvvizsgámat! Köszönöm!!!

Szén Molnár Tamás

Belső építész, építész


Mióta angolt tanulok, sok-sok kisebb, nagyobb, közepes, kerek, lapos, szögletes és gömbölyű összetevő keveredett össze a fejembe. Ezek egyedül az iCan tanárának segítségével álltak össze egy használható rendszerré. A cég maximálisan igazodott a kiszámíthatatlan napirendemhez és az oktatásomat teljesen a céljaim eléréséhez igazította Köszönet érte!

PARTNEREINK