Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Felhasználási feltételek

Jelen weboldal tulajdonosa

  • iCan Solutions Kft (a továbbiakban: iCan)
  • 1118 Budpapest Szüret utca 3
  • Tel: +36 205130782
  • e-mail: info@ican.hu
  • Ügyvezető igazgató: Varga Petra
  • Adószám: 14627646-2-43

Copyright

© Copyright iCan Solutions Kft

Minden jog fenntartva Az iCan weboldalán található szövegeket, képeket, grafikákat, hangokat, animációkat és videókat, valamint azok elrendezését, szerzői jogi és más szellemi tulajdonjogi törvények védik.

E weboldal tartalmának másolása, terjesztése, megváltoztatása vagy harmadik felek számára kereskedelmi célú hozzáférhetővé tétele tilos. Hangsúlyozzuk, hogy ezen a weboldalon az egyes logókat harmadik felek szerzői jogai védik.

Védjegyek

Eltérő értelmű rendelkezés hiányában a jelen weboldalon található összes védjegy az iCan Solutions Kft vagy az iCan Educate Kft tulajdonában lévő védjegy. Ez különösen igaz a márkákra és logókra.

Kárfelelősség kizárása

Ezt a weboldalt a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Tartalma folyamatosan bővül és frissül. Ennek ellenére a rajta megjelenített információk helyessége vagy pontossága nem garantálható. A szándékosan okozott, vagy súlyos gondatlanság okozta károk kivételével semmilyen felelősséget nem vállalunk semmilyen közvetlenül vagy közvetve a jelen weboldal használata által okozott károkért.

Keretezési technikákra vonatkozó információk

Az iCan  írásos hozzájárulása nélkül tilos keretezési technikákat alkalmazni az iCan tulajdonában lévő bármilyen védjegy, logó vagy más, szerzői jog által védett információ (beleértve a képeket, szöveget, a webhely elrendezését vagy kialakítását) más weboldalakra történő beillesztéséhez.

Tiltott használat

Jelen weboldal használata, annak tartalmának vagy biztonságának megzavarása vagy károsítása, illetve az iCan, illetve termékei vagy szolgáltatásai jó hírnevének megsértése céljával szigorúan tilos. E-mailek (spamek) küldése ezekre a webhelyekre vagy rajtuk keresztül tilos.

Hozzájárulás

Jelen weboldal használatával a felhasználó elfogadja a felhasználásra, illetve annak következményeire vonatkozó összes feltételt.

Változtatások

Az iCan fenntartja a jogot, hogy minden esetben az adott változások közzétételétől számított hatállyal bármikor megváltoztassa ezt a weboldalt és használatának feltételeit.