Ügyfélszolgálatunk
Írj nekünk

Kontakt

Írjon Nekünk!

Név *
E-mail cím *
Telefonszám
Üzenet tárgya *
Üzenet *
Megerősítés *

Fedezze fel, hogyan támogathatjuk vállalkozása fejlődését!

Nyelvi szolgáltatásainkat mindig személyre szabjuk.

Akár nyelvoktatásra, nyelvi tréningre, vagy épp profi fordításra van szüksége, az iCan csapata mindig magas színvonalú, minőségi szolgáltatásaival áll partnerei rendelkezésére.
Gyakran ismételt kérdések

Pár kérdés Felénk /Amikor Rólunk érdeklődnek

Értékteremtés.

Hidat építünk Kelet és Nyugat között. Segítünk, hogy a különböző nemzetek megérthessék egymást, így teremtve hozzáadott értéket (ide kell egy space) az üzleti életben és a nemzetközi kommunikáció terén.

.

Az iCan Vezetőképzés olyan közép-és felsővezetőkre szakosodott, akiknek pozíciójukból fakadóan nagyon nagy szüksége lenne az aktív nyelvtudásra, azonban elfoglaltságukból fakadóan és a különleges kihívásaiknak köszönhetően a hagyományos nyelvtanfolyamok nem hatékonyak számukra. Nyelvi képzéseink kiscsoportos vállalati oktatás formájában is elérhetők.
Az iCan a tanulóra utal. Szeretnénk, ha elhinnék napjaink vezetői is, hogy hiába nem kamaszok már, igenis el tudnak sajátítani egy új nyelvet. Képesek rá. A Solutions pedig a mi szakmai stábunkra mutat, hiszen mi adjuk a megoldást ennek a rétegnek a nyelvi problémáira.
A legtöbben azzal a belső feszültséggel, problémával keresnek meg minket, hogy mindent értenek, amit mondanak nekik, látnak a TV-ben, hallnak a rádióban vagy olvasnak az interneten. Viszont amikor arra kerül a sor, hogy meg kellene szólalni, nem megy, leblokkolnak. Ezért amikor a tanítvány csillogó szemekkel úgy jön ki egy megbeszélésről , úgy tér haza egy üzleti útról vagy akár egy nyaralásról, hogy csak annyit mond: „I can speak!” …az nekünk többet ér, mint bármilyen hangzatos sikertörténet.